Isabel | A trip to Master Meubel

DSC_9844I’ve been on the hunt for new coffee tables ever since we ordered our new sofa. I’ve spent hours online and then my sweet friend Stephanie, told me about MASTER MEUBEL. How did I not visit that store before? I mean, they have everything, like really everything I love. If you are an interior freak like me, you should definitely plan a trip to MASTER MEUBEL. I could live there. I took the kids with me and they loved to try out all the chairs and sofa’s (while I watched them closely).
Jeanne was wearing her new MAR MAR Copenhagen dress and bow and twirled around the store while I was deciding on which coffee table to pick. It was Jeanne who asked if we could go for the powder HAY DLM table and I am so happy we did as it is a perfect match with the white HAY Tray table.. Those who follow me on Instagram, might have already seen a sneak peek. Soon more about the living room make over!

Sinds we onze nieuwe sofa bestelden, ben ik op zoek naar een nieuwe salontafel. Onze woonkamer heeft een heuse make-over gekregen en daar hoorde een iets grotere salontafel bij. Het was Stephanie, die me zei dat ik zeker bij MASTER MEUBEL moest kijken. Hoe kon ik daar nu nog steeds niet naartoe geweest zijn. MASTER MEUBEL is een waar walhallah voor iedereen die gepassioneerd is door interieur. Zeker een bezoekje waard, je kan er uren rondlopen en ik zou er zelfs kunnen wonen. Ik nam de kinderen mee en zij vonden het heerlijk om stoelen en sofa’s uit te testen (onder toezicht van mijn zeer oplettend oog uiteraard). Er is zoveel ruimte waardoor elk meubel (groot of klein) perfect tot zijn recht komt en Jeanne, die vond het heerlijk om er rond te dwarrelen in haar nieuwe MAR MAR Copenhagen jurkje en haarlint. Het was Jeanne die erop stond dat we voor de poederroze HAY DLM tafel moesten gaan en ik ben blij dat we naar dat 2 jarig kind geluisterd hebben, want het is echt perfect in combinatie met de witte HAY Tray Table. Wie me volgt op Instagram, kan al een kleine sneak peek gezien gezien hebben. Snel meer over de hele make-over.
DSC_9843DSC_9846 DSC_9849DSC_9847DSC_9856
DSC_9852DSC_9854DSC_9853 DSC_9858DSC_9855DSC_9861 DSC_9867Credits —

Dress and bow MAR MAR Copenhagen | Sandals GOLDFISH

Photography —

Isabel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *