Isabel | At my Grandma in Bobo Choses

DSC_3816Yesterday a lovely package from CONFETTI KINDERBOETIEK arrived. The sweetest dress and jumper from the second Bobo Choses drop. Jules has tennis this week camp so it is just me and Jeanne these days. We went to visit my grandparents and they asked me to get something from their room and while I was upstairs with Jeanne we took some snaps along the way. I love the fact that the house is still looking the same after all these years. It brings back so many sweet memories. Me, spending hours at her make-up table, the velvet and flower curtains,… I feel so lucky that my grandparents get to see my kids grow up.
You can find all these pieces at CONFETTI KINDERBOETIEK (CLICK HERE).

Gisteren zat er een leuk pakje van CONFETTI KINDERBOETIEK in de bus. Het allermooiste jurkje en een geweldige trui van de tweede Bobo Choses drop. Jules is deze week op tenniskamp en Jeanne die geniet van mijn onverdeelde aandacht. We gingen bij mijn grootouders op bezoek en wanneer ze vroegen of ik iets uit hun kamer kon gaan halen, besloten Jeanne en ik om daar wat foto’s te nemen. Ze gaat daar graag op verkenning. Mijn oma haar huis brengt zoveel mooie herinneringen met zich mee en ik hou van het feit dat alles nog is zoals vroeger. Haar make-up tafel waar ik úren gespendeerd heb, het bed waar we ‘s ochtends in knuffelden, de fluwelen en bloemen gordijnen in de slaapkamers,… Ik ben zo blij dat mijn oma en opa nog de kans hebben om mijn kinderen te zien opgroeien.
Je kan al deze stuks vinden bij CONFETTI KINDERBOETIEK (KLIK HIER).

DSC_3818DSC_3822DSC_3848DSC_3807 DSC_3856DSC_3865DSC_3877Bobo Choses, Confetti. Confetti kinderboetiek, How to disappear, Bobo Choses aw 16, kids fashion, simple living, beberlis, les casse pieds, cool kids fashion, kids photography DSC_3881Credits —

Clothes from CONFETTI KINDERBOETIEK | Shoes from LES CASSE PIEDS | Socks from COLLEGIEN

Photography and styling —

Isabel with NIKON D7200

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *