Isabel | Beau Cadre give away

IMG_5019Een nieuw jaar. Een nieuw project. Kaat en ik zijn er al eventjes over aan het nadenken en besloten om in 2016 de sprong te wagen. Wij bieden een totaal pakket aan. Styling, locatie en de fotografie wordt helemaal door ons verzorgd, in samenspraak met de klant, uiteraard.
Omdat we blij zijn om onze ‘baby’ eindelijk aan jullie te mogen voorstellen bieden we een gelukkige winnaar een uur studio tijd aan. Eens de winnaar gekozen is, overleggen we samen wat waar en hoe. Wij zorgen voor alles, enkel het onderwerp (het model of de modellen) dien je zelf mee te brengen. Na de shoot sturen wij je dan het resultaat op, of bezorgen we het je op usb-stick. Nog een leuk detail: het model of de modellen worden aangekleed met spulletjes van bij de geweldige shop STUDIO AIMÉE en krijgt boven op de gratis shoot nog eens een waardebon van 50 euro waarmee je jezelf eens kan laten gaan bij STUDIO AIMÉE (enkel geldig op nieuwe collectie).

Wat moet je doen om te kunnen winnen?
– Like de Beau Cadre en Studio Aimée Facebook pagina HIER en HIER
– Like de M Word Mag Facebook pagina HIER
– Laat een berichtje na en vertel ons waarom je graag een fotoshoot wil winnen en wie er op de foto zou moeten.

Je kan ook meespelen op Facebook HIER en op op Instagram HIER, daar kan je lezen hoe je daar ook je kans kan wagen op dit super pakket te winnen.

De winnaar wordt maandag bekend gemaakt.
Succes!

Hieronder nog wat werk van Beau Cadre.

M Word Mag M Word MagM Word MagM Word Mag | Bugaboo_MG_9587 _MG_9582 _MG_955713 3 6

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Comments

 1. Ik doe héél graag mee met deze winactie. Wij zouden heel graag samen met het gezin een leuke fashiodnshoot hebben. Omdat dit ten eerste heel leuk is voor mijn eigen blog en ook voor oma en opa, eindelijk eens leuke foto’s van ons hahaha

 2. Hoe mooi zijn die foto’s?!
  Ik ben sinds augustus pleegmama: 1 weekend op 2 loopt er hier in huis een mevrouwtje van 2,5 rond! Beste beslissing ooit!
  Een fotoshoot met haar zou ik helemaal fantastisch vinden! (Ik heb vooral selfies van ons samen..)

 3. Ja hallo, hoe de max zou dit niet zijn? 🙂
  Het triestige is dat we quasi geen familiefoto’s hebben tot nu toe samen met Finn (ik ben meestal diegene die de foto’s trekt) en ik er ook maar bitter weinig heb met mij en Finn.

  Ik doe mee!

 4. Echt een zot geweldige actie, dames!
  Ik zou heel graag meedoen voor ons met drie. Lexie (die bijna 1 wordt, ideaal!), hubby en mezelf. Foto’s om te koesteren, zeker omdat we er potverdorie op ons paasbest gestyled uit zouden zien.
  Ik kan alleen maar in verwondering zijn van jullie allemaal. Fantastisch wat jullie allemaal doen. Just me, being in awe of your strength and creativity.
  Wow.

 5. Wat een geweldig project!
  @pi_tous doet graag mee voor #lovelylittleleni, die in haar ‘pin-ses’-fase komt en maar wàt graag door jullie gestyled en gefotografeerd zou worden!

 6. Dag dag! Ik hoop zo dat ik samen met mijn man en mijn zoontje (gestyled en al) op de foto mag mag!!

 7. Omdat ik zoveel bewondering heb hoe jullie in godsnaam al die kinderen altijd zo mooi samen op 1 foto krijgen. Bij mij lukt het zelfs niet met 2. Ik zou dus graag een shoot winnen met mijn 2 jongens, naar de fotograaf zullen ze wel luisteren 😉 En I love studio Aimée dus de combinatie van de 2 zou perfect zijn!!!

 8. Ik doe graag mee om de leuke leeftijd (en vooral de combinatie 1,5 en 3 jaar!) die mijn dochtertjes nu hebben te laten vereeuwigen!

 9. Dit wil ik zo-ontzettend-graag! Ik zou samen met m’n 4 babysitkindjes op de foto willen. Mijn arm is vaak te kort voor degelijke selfies met 5 op één foto! Deze kinderen liggen me zo nauw aan het hart! 9-7-3 en 1 jaar. Het is nu 4 jaar dat ik bij hen babysit en waauw wat een liefde!
  Mijn allerbeste vriend is Liam. Hij werd in oktober 3. Z’n mama en papa trouwen in oktober 2016. Hij vroeg me op kerst: “ija (de afkorting van Sophia) wil jij met mij trouwen?”
  Smelt smelt smelt. Kunnen we dit vastleggen op foto? En zet alstublieft de tijd even stil. Ze zijn toch zo fantastisch nu!

 10. PRACHTIGE FOTO’s, I like! Wij hebben een jaar geleden verbouwd en alles wit geschilderd. Heel mooi, maar het wordt tijd om ons huis op te smukken met foto’s van ons gezinnetje… Wij doen HEEL graag mee 🙂
  Kristof, Marie, Bob (8) & Leonie (5)

 11. We doen mee! Waarom? Ons gezinnetje is al meer dan een jaar compleet en we hebben niet veel toffe foto’s. Dus ik wil wel leuke foto’s van m’n 2 dochtertjes

 12. We doen mee! Waarom? Ons gezinnetje is al meer dan een jaar compleet en we hebben nog niet veel toffe foto’s. Dus ik wil wel leuke foto’s van m’n 2 dochtertjes

 13. opi waagt heel graag een kansje! Wij zijn de trotse grootouders van een kapoen van bijna twee! Zoals het spreekwoord zegt “ik ben twee en ik zeg nee” is voor hem wel van toepassing :-). Maw: deftige foto’s nemen van hem is aartsmoeilijk! Ofwel loopt hij weg, ofwel staan er letterlijk wapperende handjes op de foto. Een goede fotograaf weet hier ongetwijfeld wel raad mee en kan misschien onze rescue zijn . Zelf kunnen we het niet dus moeten we altijd beroep doen op een professionele fotograaf. Ook leuk om eens een foto van onze kapoen met ons samen te hebben, want die hebben we nu niet zoveel. Leuk voor later, zodat hij heel goed weet hoe graag omi en opi hem zien. Zou eigenlijk ook leuk zijn als surprise voor mijn schoondochter. Ik weet niet of borstvoedingsshoot’s ook kan, maar onze kleinzoon krijgt al bijna twee jaar mamamelkje. Toch wel iets speciaals en uniek om op foto vast te leggen. Binnenkort zal de borstvoeding door omstandigheden afgebouwd worden, dus zou een heel mooi souvenier voor haar aan een unieke periode zijn!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *