Isabel | Black lace, leather and harlequin

I love all of the above, obviously.
My kids are a reflection of my personality. I know there will come a time when they will pick their own clothes, although I hope they let me dress them for at least another 10 years (or 15 please?) and that they will always like the things I like (a girl can dream). Of course, I would lie when I tell you Jules never argues with me about clothes, but I only buy items I really really love and would wear myself so when he wants to pick his outfit himself (which happens rarely), it will always look good. Right? Or at least I think it will look good, the teachers at school do not share my fashion sense, I am afraid. Well, I don’t care! Ha!
My biggest crush this season must be the lace Caroline Bosmans bomber jacket which I found at Shan and Toad. The softness of the lace combined with the bomber model is to die for. If only it came in my size…
Black is always a good idea and I love love love my littles in it, the contrast with their almost white hair is the best.
This winter you can see me wearing my pleather pants a lot. It is so easy to wear, with some sneakers during the day, some heels at night. Perfect. I was stoked to find a pair for Jeanne too at Omamimini at Boos Closet, Jules’ I found last year at Bobo Choses. My husband wasn’t up for the idea of him wearing one too, which I am ok with. Really. He just ain’t Michael Jackson and I love him either way.

Mijn kinderen zijn een reflectie van mijn persoonlijkheid. Ik weet dat er een tijd zal komen dat ze zelf hun kledij zullen uitkiezen, al hoop ik stiekem wel dat ze altijd op mij gaan vertrouwen als het op mode aankomt. Jules is hier heel makkelijk in, natuurlijk vindt hij bepaalde stukken leuker als andere, maar ik koop enkel stukken die ik echt heel leuk vind en meestal zelf ook zou willen dragen dus als hij dan zelf iets kiest, is het altijd wel goed en mooi. De leerkrachten op zijn school delen niet altijd mijn gevoel voor mode of dezelfde smaak, maar ‘who cares’? 
Zwart is altijd een goed idee en ik hou van het contrast met mijn kinderen hun extra blonde (bijna witte) haren. De Caroline Bosmans kanten bomber jas van bij Shan and Toad is dan ook grote favoriet. 
Deze winter kan je me vooral zien in lederenlook broeken. Het is zo makkelijk te combineren met sneakers voor overdag en een pump of laarsjes voor als je een stapje in de wereld wilt zetten. Jeanne haar broekje vond ik bij Boos Closet en is van Omamimini. Jules zijn broekje is van de vorige Bobo Choses collectie. Mijn echtgenoot is nog niet mee met de trend, maar als we heel eerlijk zijn, hij is nu ook niet bepaald Michael Jackson en het zou er maar gek uitzien. Ik zie hem ook graag zonder lederen broek. 

 

 

LP6IMG_7195IMG_7197

lp8IMG_7198]
collagelp7IMG_7157collage2IMG_7199-2Lisa Fonsagrivess 1IMG_7666-2IMG_7664IMG_7665

 

Credits —

Jeanne: Leather pants from Boos Closet | Lace Bomber Caroline Bosmans from Shan and Toad
Harlequin leggings My Mila | Laque booties  from Kids and Couture | Black and white Young one Apparel sweater

Jules : Pleather legging Bobo choses |Black Popupshop Jeans + Soft gallery sweater + Soft gallery belly bag  from Zirkuss | Rocking Brat tee from Raine 

Styling and photography —

Isabel 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

  1. ik ben ook fan jullie staan er geweldig mee!

  2. Die beentjes in die leren broekjes, om op te eten zo lief!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *