Isabel | Give Away IK ZIE IK ZIE boek

DSC_0391Toen Leen (van OH MY KIDS) me een paar maanden geleden vertelde dat ze samen met Eef Rombaut een boek aan het maken was, was ik meteen razend enthousiast. Leen zou de illustratie van het boek verzorgen. Drie weken geleden was het dan zover, het IK ZIE IK ZIE boek zat in onze brievenbus en is sindsdien een voorlees hit bij mijn kleintjes. Ze zien nog steeds elke keer iets dat ze de vorige keer niet gezien hebben, het maakt hen rustig voor ze gaan slapen én het allerleukste vind ik dat we voor het slapengaan nog een momentje hebben samen waar we niet alleen vertellen over hoe onze dag geweest is, maar waar we ook praten over wat we ZIEN in het IK ZIE IK ZIE boek.

Wat voor jullie het allerleukste is, is dat ik van Leen en Eef, 3 exemplaren mag weggeven MET een bijpassende canvas tas.
Meespelen is simpel, laat een berichtje na hieronder en vertel ons waarom je graag zou winnen en deel deze blogpost via Facebook (indien dit kan).
Je kan uiteraard ook meespelen op Instagram (meer info vind je HIER).
Er worden willekeurig 3 winnaars gekozen.
Veel succes, de winnaars worden vrijdagavond aangekondigd!

DSC_0346 DSC_0351 1DSC_0350 1M Word Mag | Give away, IK ZIE IK ZIEK BOEK, IK ZIE IK ZIE, oh my kids, cam cam copenhagen, reading, bedtimeM Word Mag | Give away, IK ZIE IK ZIEK BOEK, IK ZIE IK ZIE, oh my kids, cam cam copenhagen, reading, bedtime M Word Mag | Give away, IK ZIE IK ZIEK BOEK, IK ZIE IK ZIE, oh my kids, cam cam copenhagen, reading, bedtimeCredits —

IK ZIE IK ZIE BOEK | Quilt and pj’s CAM CAM CPH| Bed via ROOM 4 KIDS | Canopy LIRUM LARUM LEG 

Photo’s —

Isabel 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 Comments

 1. Wij zouden het mooie boek heel graag winnen en kijken al uit maar de fijne momentjes samen in bed fantaserend bij de mooie tekeningen.

 2. Oh, omdat ik zelf zit ben van mooie kinderboeken en hier 3 mini’s heb rondlopen die ook heel graag plaatjes kijken. Heerlijk vind ik het om de dag af te sluiten met z’n allen boven een boek. Wij zouden hier zotcontent mee zijn 🙂

 3. Ziet er al zo gaaf uit!! Er wordt veel (voor)gelezen, dus maak graag kans!!

 4. Mari, 2 jaar, houdt ervan om al haar boekjes uit de boekenkast te halen en op haar gemakje te lezen! Dit boek zal ze super vinden!

 5. Ik doe graag mee! Als logopediste ken ik het belang van voorlezen en bovendien is het gewoon leuk!
  Toffe troetelbeer heeft Jeanne daar 🙂

 6. Niets mooier dan de dag af te sluiten samen met je kleintjes en dit mooie boek !

 7. Ik ben gek op kinderboeken, al van voor ik kinderen had. En o, wat een mooi boek ziet dit eruit!
  Lijkt me geweldig om hier samen met Leon en Thias in te kijken!

 8. Niet stoppen met voorlezen, ook al kunnen ze al zelf lezen ! Ook mijn grotere meisjes vinden het nog steeds leuk !

 9. Wij lezen ook elke avond voor! Een boek dat beide meisjes van 4 en 2 leuk vinden, zou echt een superaanwinst zijn 🙂

 10. Oh zo graag! Hier wordt elke avond een verhaaltje voorgelezen maar jammer genoeg kiezen de kindjes steeds weer voor de klassieke sprookjes van Sneeuwwitje, Roodkapje, Hans en Grietje, etc. Op deze manier kan ik ze toch nog eens iets nieuws bijbrengen.

 11. Voorlezen is de mooiste afsluiter van de dag!!! Heerlijk!

 12. Dit boek zou ik graag winnen om deze met mijn dochtertje te lezen, bekijken, zoeken #lovereading#knussemomentjes

 13. Woehoew, boeken zijn hier altijd welkom. Verhalen worden hier echt verslonden, dag in, dag uit.

 14. Het boek zou heel welkom zijn om voor te lezen aan onze dochter terwijl ik onze zoon van 10 dagen borstvoeding geef, want het blijft zoeken om die momentjes voor Ida invulling te geven.

 15. oh wow, dat ziet er super uit. Eentje bij voor onze collectie zou leuk zijn voor ons boekenwurmpje, want de huidige boeken raakt hij precies wat beu.
  Ik doe graag mee!

 16. Tof! Dat ziet er een super boek uit voor mijn dochter.
  Ze kan zich soms moeilijk concentreren, maar dit soort boeken, kan haar steeds boeien!

 17. Omdat her boek hier in UK niet te verkrijgen is en bestellen ook al moeilijk lijkt. En wat is beter dan een beetje internationale reclame?

 18. Siska is nog maar 7,5 weken oud maar ik lees haar nu al met veel liefde voor. Zelf ben ik ook zot van prentenboeken en verhalen. Eef was vroeger mijn leerkracht, zij inspireerde mij en doet dat nog steeds. Haar boeken zijn must-haves voor voorleesmama’s & – papa’s dus ik maak heel graag kans 🙂

 19. Voor Jeanne die alles gehoord en gezien heeft, vooral net dat wat niet mag. Zou dus een enorme verademing voor ons zijn wanneer ze zich in IK ZIE IK ZIE verdiept.

 20. Heerlijk samen boekjes lezen, ook wij genieten hier van dat laatste momentje samen voor ze slapen gaat. Fantasie gecombineerd met wat ze ziet in de boekjes zorgt gegarandeerd voor zoete dromen (meestal toch ;-)) En als dat boek er dan nog mooi uitziet mét een tas erbij, dat maakt de pret compleet! Spannend!

 21. Ik zou heel graag het boekje winnen voor mijn kleine vriend Arthur die vandaag opnieuw geopereerd werd aan zijn oortjes. 3 weken heeft het geduurd, eer de dokter het geschikt vond om hem door te verwijzen naar een NKO-arts. Intussen kon hij de drukte en het lawaai in de crèche niet meer verdragen, was hij heel prikkelbaar en zocht hij troost tijdens een rustig momentje alleen. Arthur kan je altijd vinden in een hoekje met een boekje. Altijd in de weer met lezen (ookal is hij nog maar net 2jaar) en aanduiden. Hij (her)kent al bijna 20 letters wanneer ze in blokletters geschreven zijn. Mag ik hem binnenkort verrassen met een nieuw boekje? Hij verdient het echt!

 22. Ik zou dit boek graag willen winnen om cadeau te doen aan mijn allerliefste petekind!

 23. Omdat een verhaaltje voor het slapen gaan het leukste moment van de dag is!
  Ik vond het zelf altijd heerlijk als kind en probeer dit nu door te geven!

 24. Beste moment van de dag! Zowel thuis als in mijn eerste kleuterklas! Zo’n prachtig boek (heerlijk, die geur van nieuwe boeken) zal zeker van pas komen!

 25. Hi! Dit lijkt me echt een heerlijk boek om samen te ontdekken met onze kleine man!

 26. O, o, o we zijn al fan van de #rcwforjbc collectie en van schaap, dus ik ben er van overtuigd dat we ook van dit boekje fan zullen zijn 🙂 Go Eef Rombaut! En dan kan ik mijn kindjes nog meer boekenwurmen maken (mijn niet-zo-subtiele-of-heimelijke doel als taalleerkracht en taalliefhebster 😉 )

 27. Het lijkt me echt een fantastisch boek om met mijn zoon in gebarentaal te vertellen en zoeken aangezien het zeer visueel is. Het levert ons zeker mooie momenten 🙂

 28. Ik doe graag mee omdat een verhaaltje voor het slapengaan de ideale afsluiter van de dag is voor mijn dochtertjes. De oudste van 3 is dat al een tijdje gewoon en de jongste van anderhalf doet de laatste tijd vrolijk mee!

 29. Lijkt me ideaal om te gebruiken in mijn 2de kleuterklas!!

 30. Gedeeld voor een kleine avonturier vol fantasie die heel moeilijk slaapt. Lijkt me een fijne afsluiter van de dag. Ik ben ook benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat, een heel visueel boek dat hun gevoelens en emoties van de dag helpt te verwerken en toch rustig maakt. Benieuwd naar mooie gezinsmomentjes samen! Check mwordmag, graag een kansje pretty please.

 31. Omdat de meisjes en ik enorm houden van tekeningen waar we niet op uitgekeken geraken,… bomvol onverwachte details. Tekeningen die ons doen gibberen, dromen en even bij momenten stil te staan. Onderwerpen die een start kunnen betekenen van een dieper gesprek of gewoon de hopen fantasie naar boven brengen.
  Maar vooral: omdat ik elke avond een gevecht met de ‘pillampen’ moet leveren om onze boekjes terug in de kast te krijgen. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *