Isabel | GROW & BLOOM give away

We  love Lennebelle and because Mothersday is only a week away and because we love to spoil our loyal and super sweet readers we are having another GIVE AWAY! Yes, another one! One winner can choose his/her favorite bracelet or necklace from Lennebelle’s new GROW&BLOOM collection! Go and have a look in her shop (click here) and let us know below which piece you would choose! You can also play along on Instagram. We will announce the winner Wednesday evening. Good luck!

Lennebelle, daar zijn wij al jaren grote fan van en toen we de nieuwe GROW&BLOOM collectie zagen was het alweer grote liefde. Omdat wij onze lezers graag verwennen en omdat het binnen een weekje Moederdag is houden we een leuke GIVE AWAY! Ja, nog eentje!!! De winnaar mag haar/zijn favoriete armband of ketting kiezen van de nieuwe collectie. Neem een kijkje in de webshop (klik hier) en laat ons hieronder weten wat jouw keuze zou zijn! We kondigen de winnaar woensdagavond aan! Je kan uiteraard ook meespelen op Instagram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Comments

 1. De halsketting met het klavertje 4 vind ik het mooiste.

 2. Leuke give-away! Ik kies voor het armbandje met de bloem. Zo kan ik voor mijn dochtertje achteraf hetzelfde kopen. Dit zal ze geweldig vinden als we dezelfde armbandjes dragen..Groetjes Ellen

 3. De Motherlove Giftset, voor mijn dochtertje en mij, zo zoet <3

 4. bloom-when-you-are-ready-daughter-bracelet;)i-like;)

 5. Oh, ik vind ze allemaal zo mooi, voor mijzelf en mijn twee meisjes! Omdat se steeds groter worden vind ik de ‘spread your wings and fly’ armband in goud het allermooist! Enige nadeel: dan moet ik de bijpassende meisjesarmbandjes erbij kopen 😉

 6. De Queen Bee armband vind ik al altijd zo leuk, want mijn meisje haar naam betekent zoemend bijtje. Als ik niet win, blijft het op de status “ooit, echt ooit geef ik m haar” 🙂 <3

 7. Deze is zeker mijn favoriet Wishing you all the luck in the world – necklace gold plated!

 8. Wat een schattige actie! Twinning is always winning 😉 Ze zijn allemaal leuk, maar de allerleukste vind ik het klavertje vier. Xxx

 9. Allemaal super! Als ik moet kiezen vind ik het armbandje met de regenboog het mooist. Dus ik duim dat ik binnenkort dit kleurrijke armbandje rond mijn pols draag ????

 10. Verwen jezelf mag ook een keertje, dus ik zou’ Wishing you all the luck in the world – necklace – Silver’ kiezen.

 11. Zoveel moois! Maar de ‘You give me direction’-ketting vind ik wel bijzonder!

 12. Grow and Bloom giftset of anders mother bracelet, nogal moeilijk met 2 dochters dan maar eens voor mama hé.

 13. De motherlove armbandjes, voor mij en de kleine meid!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *