Isabel | In slaap vallen..

IMG_3804Ik slaap graag, maar in slaap vallen is niet mijn sterkste punt, dat is het nooit geweest. Klinkt contradictorish, dat weet ik… De avonden waar ik binnen de vijf minuten in slaap val, zijn zeer zeldzaam. Eens de kinderen in bed liggen en slapen, lijkt het of ik een tweede adem krijg en plots weer energie voor tien heb. Eerlijk, soms is dat handig, maar soms voel ik dat ik gewoon echt vroeg in bed moet en dan lukt dat maar niet. Omdat ik daar verandering in wou brengen, paste ik wat dingen aan in mijn routine. Bijna dagelijks yoga, een aroma diffuser met essentiële olie (meer daarover HIER) in de slaapkamer en het nieuwe Sleeplife bed helpen. Meteen in slaap vallen lukt nog niet, maar ik merk een verschil. Beterschap. Nu we toch al een paar maanden in ons bed ‘op maat’ slapen kan ik wel echt zeggen dat mijn slaapkwaliteit verbeterd is (mijn fitbit bevestigt dit alleen maar), ik word minder vaak wakker ‘s nachts, waardoor ik mij ‘s ochtends meer uitgeslapen voel. Een content mens hier dus.

IMG_3800 IMG_3801

IMG_3802IMG_3806IMG_3805 IMG_3803Credits —

Bed en lakens SLEEPLIFE | Kleur muur COLORA

Pictures — 
Isabel with NIKON

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *