Isabel | Interior inspiration

A few years ago my parents were selling their house. My husband and I were looking to buy one so it made perfect sense we bought theirs. Those floors and big windows were everything we wanted. It feels really good to raise my kids in the house I grew up in.
We worked hard to make it OUR place and after 4 years I can finally say it is all coming together. Some fresh paint, new furniture and fun accessoires can do a lot. The following items are a few of the things we bought to make it more US and not THEM (with them I mean my parents). When all is finally ready (by which I mean, hanging on the walls etc.) I will show you our end result. Of course, I am well aware of the fact that a home is never finished, not when your me that is, I love to change things around and add new things, like ALL of the time (sorry dear husband, but you married me, you are stuck now).

Een paar jaar geleden stond het huis van mijn ouders te koop. Mijn man en ik waren op zoek naar een huis dus het was meer dan logisch dat wij onze kans waagden en het kochten. De vloeren, de grote ramen,… net wat we zochten. Het voelt echt super om mijn kinderen te laten opgroeien in het huis waar ook ik ben groot geworden.
We hebben hard gewerkt om het huis ONS huis te maken en na 4 jaar durf ik zeggen dat ik begin tevreden te zijn met hoe het er nu allemaal uitziet. Een nieuwe laag verf en wat nieuwe meubels maakt dat het nu echt ONZE thuis is, en niet zozeer meer die van mijn ouders. De volgende spullen zijn enkele dingen die we kochten om het hier wat naar onze hand te zetten. Als alles eindelijk hangt en staat waar het moet hangen en staan deel ik zeker foto’s van het eindresultaat. Al is eindresultaat niet echt het juiste woord, want een huis nooit klaar, toch niet als je Isabel D. heet, ik ben altijd op zoek naar leuke, nieuwe items en sorry lieve echtgenoot, je bent met me getrouwd, je zit vast en ik zal hierin wellicht nooit veranderen… 

Untitled-1

Credits —

1. Kate and Kate throw –2. Wall dots — 3. XL Boom table — 4. Ferm Living golden napkin holder — 5. House Doctor Mirror — 6. Fine Little Day cushion — 7. Marble candle holder — 8. All is pretty print — 9. Cam Cam beanbag — 10. Neon letter lights

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comments

  1. So many beautiful picks! I totally agree about a home never being finished… it’s our little works of living art!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *