Isabel | It’s a boys thing

I don’t know how other boys mama’s feel, but I find it hard sometimes to raise a boy. When I was a kid, I was a real girl. I grew up with my 3 cousins living in the house next to us and even though I played with them and did wild things, my dolls were precious to me and I loved to dress them up all over again, all day.
Although Jules loves to run around with Jeanne’s little stroller I can’t help but notice that boys have other interests too, like spiderman, space men, knights,…
I don’t want to deny him those boy things so when I discovered the fun space duvet cover bij Ndoto I knew Jules would love them. They are made in the softest jersey fabric and man are they good. Every night when I finished reading a story I wish I just could stay in bed with him and snuggle and sleep in those sheets.

Ik weet niet hoe het bij andere jongens mama’s zit, maar soms vind ik het toch een hele uitdaging om een zoon op te voeden. Toen ik klein was woonden mijn drie neven in het huis naast ons. Wij groeiden bijna op als zussen en broers, maar toch, toch was ik een echt meisje. Mijn poppen waren mijn heiligdom en ik kon ze wel honderden keren per dag opnieuw aankleden. Samen met mijn zus speelden wij heelder scenario’s van ‘The Bold and the Beautiful’ na met onze Barbie’s. 
Jules vindt het wel eens fijn om met de poppenwagen van Jeanne rond te crossen, maar er zijn ook die andere interesses, zoals Spiderman, de ruimte, de brandweer, … Wat vind ik het soms moeilijk om mee te gaan in een typisch jongens fantasie spel. ‘Nee, mama, dat moet je niet zo doen, maar zo…’, hoor ik dus regelmatig. U ziet, ik probeer wel, écht! 
Toen ik de leuke ruimte lakentjes opmerkte bij Ndoto, wist ik dan ook meteen dat deze helemaal in Jules zijn kraam zouden passen en gelijk had ik. Ze zijn niet enkel lekker jongensachtig, maar ook nog eens gemaakt uit de zachtste jersey stof. Ik geef toe, het is moeilijk om uit Jules zijn bed te komen na het dagelijkse verhaaltje-voor-het-slapen-gaan. 

M Word Mag | It's a boy's thingM Word Mag | It's a boy's thing M Word Mag | It's a boy's thing M Word Mag | It's a boy's thing M Word Mag | It's a boy's thing

Credits —

Bed – Ikea | We are the world print – Mini Willa | Neon moon – Twentyone Fifteen | Duvet cover Ndoto | Wall Decall – Fourmonkeys | Doll – Naked Lunge |Lucky Boy Sunday doll – Monkeymccoy 

Photography and Styling —

Isabel 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *