Isabel | Slow morning with Pluto on the Moon

DSC_6273two days ago I had a day all to myself. This does not happen that much, but when it does, I cherish them and take it easy. I woke up and the sun was shining so I had my coffee in the garden in my favorite  loungewear from the Belgian brand PLUTO ON THE MOON. I’ve been wearing this cardigan so much, I like to wear it with jeans too, which you might have already seen on Instagram. Add some cool VANS and you’re ready to go out. Perfect, I tell you.
Eergisteren had ik een dag helemaal voor mezelf. Die dagen zijn zeldzaam en ik probeer er dan ook altijd op en top van te genieten. Ik werd wakker met de zon op mijn gezicht en besloot om mijn koffie buiten in de tuin te drinken in mijn favoriete PLUTO ON THE MOON ‘loungewear’. De cardigan draag ik non stop en combineer hem vaak ook gewoon op jeans, wat jullie misschien al wel hebben kunnen zien op Instagram en met een paar coole VANS eronder kan je deze outfit ook gewoon dragen om op stap te gaan. Perfect, toch?

DSC_6346DSC_6286DSC_6282DSC_6344DSC_6347DSC_6352DSC_6359 DSC_6361

Credits —

Outfit PLUTO ON THE MOON | Sneakers VANS 

Photography and styling —

Isabel with NIKON D7200

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *