Isabel | Shoes shoes shoes

Untitled-1

Schoenen. Schoenen. Schoenen. Kan je ooit schoenen genoeg hebben? HA, als je het mij vraagt niet, maar ik ben dan ook een echte schoenenfreak. Ik draag meestal sneakers, maar in de winter zijn laarsjes ook een grote must. Via via had ik opgevangen dat er een in Belsele een waar schoen walhalla te vinden is. DE RUYTE.  Dat ik daar nog nooit eerder van gehoord had, vind ik zelf heel straf, maar goed, ik moest en zou daar dus naartoe gaan.
Een paradijs is het, écht! Als ik zeg dat je hier alles vindt wat je nodig hebt om de winter stylish door te komen, dan overdrijf ik zeker niet. Lederwaren en mode asseccoires vind je hier in alle kleuren en geuren. Mijn keuze was al snel gemaakt, ik spotte de slangenleren Dries Van Noten laarsjes al van in de auto. Een echte eye catcher dus!

DE RUYTE is niet zomaar een schoenwinkel. De zaak is opgestart 44 jaar geleden en de bezielster staat nu samen met haar zoon en schoondochter in de zaak. Ze zoeken met zorg dé schoenen van het seizoen uit en de zoon, Sam, die ontwerpt voor Roberto Del Carlo, een label dat zij uiteraard ook verkopen in de winkel. In deze familie draait alles rond schoenen en dat merk je aan alles. DE RUYTE werkt sinds jaren aan een stevige reputatie als dé winkel bij uitstek voor uitzonderlijke, eigentijdse kwaliteitsschoenen voor het hele gezin. Ja, ook die kindervoeten ontsnappen er niet aan, dus 1 uitstap is voldoende om de hele familie te voorzien van mooi schoeisel.
Stijlvol en geraffineerd, hedendaags en kwalitatief… daar staat DE RUYTE voor.

DSC_5135 DSC_5136DSC_5133DSC_5140DSC_5144 DSC_5153DSC_5155 DSC_5171DSC_5162DSC_5148 DSC_5146DSC_5157DSC_5180

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *