Isabel | Toy hunt with Kapaza

DSC_7194De oude man met lange witte baard en een hele resem Pieten zijn weer in aantocht. Vorige week keken de kinderen met grote ogen toen de Sint en zijn gevolg in Antwerpen toekwam en slaakten een diepe zucht van opluchting toen de algoede man de woorden : ‘Er zijn dit jaar geen stoute kinderen’, uitsprak.
Elk jaar in november kijk ik samen met Jules en Jeanne welk speelgoed er weg mag of kan. In december sluipt het speelgoed namelijk langs alle kanten binnen in ons huis, dus er moet plaats gemaakt worden. We bekijken alles en ik stel hen per stuk de vraag of ze er nog mee spelen óf dat ze er liever een ander kindje gelukkig mee willen maken. Ondertussen is ook weer eens alles opgeruimd, ha!
De speurtocht naar kadootjes voor de kinderen is telkens weer een hele opdracht. Oma’s en opa’s en zelfs overgrootouders vragen wat de kindjes graag zouden hebben. Op tijd beginnen is altijd een goed idee. Maak een lijstje en bekijk wat haalbaar is en wat niet.
Vorig jaar vond ik wat leuke spullen voor de kinderen op Kapaza. Jeanne speelt nog altijd met de Hello Kitty juwelendoos die ik daar kocht. Het is niet altijd nodig om nieuwe spullen te kopen, toch? Kinderen zijn zo snel iets beu of ergens uitgegroeid, en Jeanne heeft nu al een jaar plezier aan iets wat een ander kind misschien beu was of niet leuk vond.

Dit jaar besloot Jules dat de tijd gekomen was om zijn loopfiets weg te doen en ik plaatste deze met mijn smartphone online via de Kapaza app. Makkelijk en snel, want ja, als full time werkende mama moet alles SNEL gaan, je kent dat wel. Maar voor de loopfiets naar een nieuwe thuis gaat, hebben we er nog snel even een laatste ritje mee gedaan. For old time’s sake.

Je kan het zoekertje van de loopfiets HIER vinden. 

DSC_7203DSC_7212DSC_7217DSC_7244DSC_7220

Credits —

Outfits : EMILE ET IDA | Shoes Jules BISGAARD | Shoes Jeanne WATOTO

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *