Katleen | carpet love

As you know, I am eliminating a lot of stuff in my house we don’t need. But it came to a point that it wasn’t cosy anymore, I think I went a little overboard, haha! Therefore I thought a carpet would add some softness and cosiness to our livingroom.  I found this perfect piece from Louis De Poortere at onlinetapijten.be. This ‘Bobo Flowers’ carpet is classic, but perfect to balance the emptiness and rather minimal look of our interior. The colors are exactly what I was looking for, all kinds of grey and blue, to add a bit of coolness to the warm wooden floor. Once again I’m so happy I chose the white sofas from IKEA, they go with everything, and with this carpet too! The beautiful Marc’o Polo plaid, I found at Etrias.

Zoals jullie weten heb ik al heel veel dingen in mijn huis geëlimineerd, dingen die we gewoon niet nodig hebben.  maar ik denk soms dat ik een beetje te ver gegaan was want het leek op de duur niet zo gezellig meer, haha!  Daarom dacht ik dat een tapijt wel wat zachtheid en gezelligheid zou kunnen toevoegen aan onze woonkamer.  Ik vond dit perfecte stuk van Louis De Poortere bij onlinetapijten.be. Dit ‘Bobo Flowers’ tapijt is klassiek, maar perfect om evenwicht te brengen in de leegheid en eerder minimale look van ons interieur.  De kleuren zijn ook helemaal wat ik zocht, allerlei grijstinten en zelfs ook een beetje blauw, om wat koelte toe te voegen aan onze warme houten vloer.  Opnieuw ben ik heel blij dat we de witte zetels van IKEA gekozen hebben, want die gaan overal bij, en ook bij dit tapijt dus!  De mooie Marc’o Polo plaid heb ik bij Etrias gevonden.

Mwordmag|tapijtenonline, carpet love, living room, IKEA,Etrias, Sacha, kids, family, interior, white, minimal, Hay, basic, simple Mwordmag|tapijtenonline, carpet love, living room, IKEA,Etrias, Sacha, kids, family, interior, white, minimal, Hay, basic, simple Mwordmag|tapijtenonline, carpet love, living room, IKEA,Etrias, Sacha, kids, family, interior, white, minimal, Hay, basic, simple Mwordmag|tapijtenonline, carpet love, living room, IKEA,Etrias, Sacha, kids, family, interior, white, minimal, Hay, basic, simple Mwordmag|tapijtenonline, carpet love, living room, IKEA,Etrias, Sacha, kids, family, interior, white, minimal, Hay, basic, simple Mwordmag|tapijtenonline, carpet love, living room, IKEA,Etrias, Sacha, kids, family, interior, white, minimal, Hay, basic, simpleCredits–

Carpet via onlinetapijten.be/outfit Jerome via LueeLuett/shoes Jerome via Bisgaard/shoes Katleen via Sacha/sofas via IKEA

Photography–

Katleen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

 1. Jouw huis is prachtig!

 2. Hallo,

  Wij hebben dezelfde zetels van Ikea, ook een 3-zit en een 2-zit, ik zou graag een louis de poortere tapijt online bestellen, deze afmetingen qua ligging zijn ideaal. Ik twijfel tussen de 200cm x 140cm of de 240cmx170cm. Bij jullie vind ik de ligging ideaal en ik zou qua afmetingen zeker willen zijn dat ik het juiste bestel.
  Kan je mij de afmetingen van dit tapijt laten weten?
  Prachtige foto’s trouwens!

  Groetjes,
  Caroline

  • Hey Caroline,
   bedankt voor je reactie! Het is heel heel makkelijk proper te houden, geen probleem met je kleine kindje, ik heb er 4 😉 Als er al een vlekje zou ontstaan zie je niet of het van het tapijt is of van iets anders, ik ben er echt 100 % tevreden van. De afmetingen ga ik snel even opzoeken.

   • Super heel erg bedankt voor alle informatie! Ik vind het prachtig, idd ik heb gemeten bij ons en ik denk dat wij best voor de 240 op 170 zullen gaan! 🙂 Prachtig interieur trouwens!

  • Hoi Caroline,
   ik denk dat het 240 x 170 is maar ik moet straks thuis s meten. Maar je kan best even zien hoeveel plaats je hebt tussen de zetels enzo niet? Groetjes eh!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *