Katleen | Changes in the living room part 1

Mwordmag|changes in the living room

I have been thinking about making some changes to our living room for quite a while now and now we finally pulled through.  Last week I already showed you some photos of our trip to IKEA.  You all know that I LOVE light and the beige sofa we had was annoying me.  I just thought it made the living room look all beige (with the wooden floors) and it made that part of the room quite dark. So, last week we went to IKEA and I found the sofa(s) that was on my wishlist for a long time.  We chose for the Kivik white couch and below you can see a couple of ‘after’ pictures.  I know it is quite a risk choosing white with 3 little kids, but the good thing is that we can wash ALL the fabric of this sofa. I noticed that I was very very suspicious the first day the couches were installed, but I realized soon enough that I had to let it go, haha! Below you can see a couple of pictures of the situation before, some inspirational photos for the white sofa I had in mind and the living room how it is now. I’m thinking I need some colored pillows for the sofa, but plain, without print.  Do you guys have any tips?

Ik wil al een tijdje wat veranderingen aanbrengen in onze woonkamer en nu hebben we eindelijk doorgezet.  Vorige week heb ik al wat foto’s getoond van onze trip naar IKEA. Jullie weten allemaal dat ik hou van licht en de beige sofa was al een tijdje een serieuze doorn in mijn ogen.  Die zetel zorgde ervoor dat heel de living “beige” was (in combinatie met de houten vloer) en hij was ook te donker.  Daarom zijn we vorige week naar IKEA gegaan en ik vond daar de sofa(s) die al lang op mijn wishlist stonden.  We kozen voor de Kivik witte zetel en hieronder kunnen jullie een aantal ‘na’ foto’s zien.  Ik weet dat het riskant is om wit te kiezen wanneer je 3 kids hebt maar het goede is wel dat we alles van deze sofa kunnen wassen.  Ik moet zeggen dat ik de eerste dagen nogal nerveus was, de kids en de witte zetel…, maar ik realiseerde me snel dat ik het allemaal moet loslaten, haha! Hieronder kan je een aantal foto’s zien van de situatie vroeger, een aantal inspiratie fotos voor de witte zetel die ik in gedachten had en de woonkamer hoe ze er nu uitziet. Ik ben nu op zoek naar gekleurde kussens, maar effen, zonder print.  Hebben jullie hiervoor misschien tips?

Mwordmag / livingroom

Mwordmag|changes in the living room Mwordmag|changes in the living room

Mwordmag / livingroom Mwordmag / livingroom Mwordmag / livingroom Mwordmag / livingroomStyling & photography–

Katleen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Mooi! Het model van de beige zetel vind ik ook wel leuk, lekker lui liggen 😉 fijn dat de kivik goed is onthaald, ik twijfel om hem te kopen.
    En voor kussens: freetime in geel heeft er veel effen in alle formaten!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *