Katleen | Styling the bump 1

I’m getting in a stage where I can no longer wear my ‘normal’ clothes so I have to search for pretty alternatives to get me trough this pregnancy.  I love being pregnant and I really don’t mind adapting my wardrobe, the only thing I regret is not wearing high waisted jeans/trousers… ugh! Anyways, in the following weeks, I will make a couple of blogpost with my favorite items to wear this period of time. This week, it is the beautiful kimono from Fragile, which I adore and which you can dress up or down, whatever mood you are in.  I’ve worn it with a tight black skirt, a ripped jeans and now I chose to wear it with a pleather legging. Comfort is key right?!  Combine it with a simple shirt, big sunnies (from Daanoptiek) and a cute Misoui bag and jewelry and you’re good to go! What I love most about this kimono is that I know I will wear it after the pregnancy too! Win win!

Ik ben nu in een stadium aangekomen waar ik niet langer mijn ‘normale’ kleren kan aandoen, dus ik moet op zoek naar mooie alternatieven om me door deze zwangerschap te krijgen.  Ik hou ervan om zwanger te zijn en ik vind het absoluut niet erg om mijn garderobe aan te passen, maar het enige wat ik jammer vind is dat ik geen jeans of broeken of rokken meer kan dragen met hoge taille… ugh! In de loop van volgende weken zal ik een aantal blogposts maken met mijn favoriete kledingstukken die ik deze periode draag.  Deze week is het de mooie kimono van Fragile, die ik geweldig vind en die je chic kan dragen of nonchalant, afhankelijk van je stemming. Ik heb de kimono al gedragen met een strakke zwarte rok, een gescheurde jeans en nu koos ik voor een pleather legging.  Comfort is key, niet?!  Combineer met een eenvoudig shirt, een grote zonnebril (van Daanoptiek) en een mooie Misoui tas en juwelen en je bent klaar! Wat ik vooral geweldig vind aan deze kimono is dat ik die gegarandeerd zal blijven dragen na deze zwangerschap ook! Win win!

Mwordmag| maternity, fashion, styling the bump, fragile, maternity, ootd, kimono, legging, danielwellington, ootd, wiwn, inspo, outfit, blue, white, black, simple, style Mwordmag| maternity, fashion, styling the bump, fragile, maternity, ootd, kimono, legging, danielwellington, ootd, wiwn, inspo, outfit, blue, white, black, simple, style Mwordmag| maternity, fashion, styling the bump, fragile, maternity, ootd, kimono, legging, danielwellington, ootd, wiwn, inspo, outfit, blue, white, black, simple, style Mwordmag| maternity, fashion, styling the bump, fragile, maternity, ootd, kimono, legging, danielwellington, ootd, wiwn, inspo, outfit, blue, white, black, simple, style Mwordmag| maternity, fashion, styling the bump, fragile, maternity, ootd, kimono, legging, danielwellington, ootd, wiwn, inspo, outfit, blue, white, black, simple, style

Credits —

Outfit kimono via Fragile Maternity | Todd’s Sunnies via DAAN OPTIEK| Bucket bag via Misoui| Watch DANIEL WELLINGTON (15% discount with code KOWALEENDW) | Bracelets via Diamanti per Tutti.

Styling —

Katleen 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *