Katleen|favorite interior pieces

A couple of years ago, I wanted my walls all white and blanc, no posters, photos, anything.  But recently, I feel that prints can add a dose of coolness to your house, and now I’m obsessed! Below you can see a couple of my recent favorite posters.  I’m also always rearranging my prints and I love to move them… it changes the feel and the look of a room in an instant.  No need hanging them by the way, just putting them on the ground is fine by me.  I’m in love with the minimal design of the white cage lamp of The Electrical Shop too. What are your favorite posters?  I would love to know, because I’m always on the lookout!

Een aantal jaren geleden wou ik niets aan of tegen mijn muren, ze moesten wit zijn, en ook helemaal leeg.  Geen posters, foto’s, niks.  Maar de laatste tijd vind ik dat een print een dosis cool aan je huis kan toevoegen, en nu ben ik geobsedeerd! Hieronder kan je een aantal van mijn favoriete posters zien.  Ik ben ook steeds m’n prints aan het verhuizen en ik hou ervan om ze telkens ergens anders te plaatsen… het verandert meteen de hele look van je kamer. Het is in mijn ogen ook niet meteen nodig om ze op te hangen, gewoon op de grond plaatsen is ook mooi. Ik hou van het minimale design van mijn witte cage lamp van The Electrical Shop. Wat zijn jouw favoriete posters?  Ik wil het heel graag weten want ik ben altijd op zoek, haha!

Mwordmag/favorite interior pieces Mwordmag/favorite interior pieces Mwordmag/favorite interior pieces Mwordmag/favorite interior pieces Mwordmag/favorite interior pieces Mwordmag/favorite interior pieces Mwordmag/favorite interior pieces Mwordmag/favorite interior pieces Mwordmag/favorite interior pieces Mwordmag/favorite interior piecesDSC_0037-2 DSC_0011-2
Credits–

Diamond cage lamp from The Electrical Shop

“Read books not blogs” print from Yourtype

“G” poster from The Poster Club

“Blur” from The Poster Club

“Mr Eric” from The Poster Club

“You, Me We” from Miniwilla

“Diamond” from Miniwilla

“Luck” from Monominiprints

“You are my I love you” from Monominiprints

Pillow with drops from Into The Fold

Mint green cushion from Skradesign

Hay chairs and Vitra Eames chairs from Einrichten-Design

Styling and photography–

Katleen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *