Katleen|Style the bump part 2

Mwordmag|Style the bump, fragile, pregnancy, baby bump, pregnant, maternity fashion, ootdIn the beginning of this pregnancy, I planned to take pictures every week, just to see the evolution of how I looked and to have pictures for the memory book.  Well, that didn’t go as planned I might say.  Again, life took over and with 3 kids in tow already, a job, household, this blog, and everything that has happened this year, there just wasn’t enough time to document the growing belly. Or I didn’t take the time… Unfortunately, because at 39 weeks now, I’m regretting it already, ha! Anyways, I have worn and I still wear some beautiful maternity clothes from Fragile and I documented just a couple of looks… It’s so hard to believe that in 1 or 2 weeks, I will have a new baby in stead of this big bump!

In het begin van deze zwangerschap had ik me voorgenomen om elke week een foto te nemen van mijn buik, gewoon om de evolutie te zien en voor de memory book… Maar dat ging dus helemaal niet zoals gepland.  Opnieuw nam het dagelijkse leven het over en met al 3 kindjes, een job, het huishouden, deze blog en alles wat er dit jaar gebeurd is, was er gewoon niet genoeg tijd om nog eens foto’s te nemen van mijn groeiende buik.  Of ik heb er toch de tijd niet voor genomen… Heel jammer, want nu ik 39 weken ver ben heb ik al spijt, haha!  In ieder geval heb ik deze periode veel moois gedragen van Fragile en ik ben blij dat ik toch een paar van die looks vastgelegd heb. Het is ongelooflijk dat ik in 1 of 2 weken een nieuw baby’tje heb in plaats van deze dikke buik!

Mwordmag|Style the bump, fragile, pregnancy, baby bump, pregnant, maternity fashion, ootd Mwordmag|Style the bump, fragile, pregnancy, baby bump, pregnant, maternity fashion, ootd Mwordmag|Style the bump, fragile, pregnancy, baby bump, pregnant, maternity fashion, ootd Mwordmag|Style the bump, fragile, pregnancy, baby bump, pregnant, maternity fashion, ootdCredits–

All clothes via Fragile

Photos–

Katleen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *