Liesbet | A baby girl after 2 boys

People often ask me: is it so different now, a baby girl, after you had two boys? Well I must say: not so much. Ok ok, I went a little overboard in the ‘pink’ department right after our girl was born, I even glued little bows on her head! But after a year, she is wearing her brothers’ old clothes and I tend to match her outfits with those of the boys. That is why I really like the clothes of unisex organic brand LILorganic. Baby L is wearing a t-shirt -that I chose for Charlie- as a dress. For the boys I love the cool prints in supersoft organic cotton. With her two superhero-obsessed brothers by her side, she will most definitely grow up to be a tomboy, copying their every move, ha!

 

Mensen vragen me vaak: is het nu anders…een meisje na twee jongens? Wel, ik moet zeggen: niet zo! Ik geef toe, na haar geboorte ontspoorde ik een beetje en kocht ik enkel roze spullen voor kleine zus. Ik plakte zelfs strikjes op haar hoofd, haha! Maar nu zijn we een dik jaar verder en draagt ze oude kleding van haar broers en match ik haar outfits vaak met die van de jongens. Daarom hou ik ook zo van het unisex biologische merk LILorganic. Op de foto’s draagt baby L een t-shirt dat ik voor Charlie koos, maar dan als jurkje. Voor de jongens hou ik van de coole prints in superzachte bio-katoen. Haar twee broers zijn geobsedeerd door superhelden en aangezien zij de ‘grote’ jongens na-aapt in hun doen en laten, vermoed ik dat ze een echte kwajongen zal worden!

MwordmagMwordmagMwordmagMwordmagMwordmag

MwordmagMwordmagMwordmagMwordmagMwordmag

Credits —

All outfits by LILorganic

Superhero masks by Little Lulubel

Jeans Marcel from Zara

shoes from Nike

Styling & Photography —

Liesbet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *