Liesbet | Double birthday fun

Two of my babies were born in October, our youngest in the beginning of October, the middle one at the end. So for us it is double the fun, and quite convenient, to organise their birthday party on the same day! Here are some snaps of last Sunday, where our party animals enjoyed lots of good company, amazing gifts, good food and of course…cake. The cake was made by ‘aunt Heidi’, the godmother of our girl Lucille and was delish! Charlie is dressed head to toe in Little Marc Jacobs, Lucille in Billie Blush (shoes from Efvva) and Marcel in Billy Bandit. Me and my bump enjoyed a pretty maternity dress by Fragile. Also want to thank Little Lulubel for the gorgeous party decor!

Twee van mijn kleintjes zijn geboren in oktober: ons meisje begin oktober, onze middelste aan het einde van de maand. Voor ons is het dus dubbel plezier, én dubbel zo makkelijk, om hun verjaardagsfeest op dezelfde dag te organiseren. Hierna enkele plaatjes van vorige zondag, waar onze ‘party animals’ genoten van veel fijn gezelschap, prachtige geschenken, lekker eten, en natuurlijk ook…taart! De taart werd gebakken door ‘tante Heidi’, de meter van ons meisje en was héérlijk! Charlie werd van kop tot teen aangekleed door Little Marc Jacobs, Lucille in Billie Blush (schoentjes van Efvva) en Marcel in Billy Bandit. Mijn dikke buik en ik genoten in een jurkje van Fragile. Al het mooie feestmateriaal komt van Little Lulubel!

 

Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag

Photos —

Liesbet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

 1. Dag Liesbet,

  Ik vind dit kleedje prachtig, heb het laatst in ledium gepast, maar ik was op dat moment nog maar 16 weken zwanger en heb nog bijna geen buik. Ik twijfelde nog wat aan de maat. Ik ben 1m78 en weeg nu ongeveer 73kg op 16 weken. Nu zie ik dat jij dit iets losser draagt. Ik zou er ook graag plezier van willen hebben tot het einde van de zwangerschap. Welke maat draag jij hier en hoe ver ben je? Bedankt! Caroline

  • Hi Caroline,

   merci voor je mailtje en je vraag. Moeilijk wel, want we hebben heel andere maten. Ik ben heel klein: 1,62m, en weeg nu, op het einde van de zwangerschap (38 weken): 60 (ongeveer 13 kg erbij). Ik denk dat ik toen (eind oktober-31 weken) ongeveer 10 kg was bijgekomen. Van het kleedje draag ik de kleinste maat, x small. Succes, Caroline! en proficiat met je zwangerschap!
   Liesbet x

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *