Liesbet | Faux furry coat

People have been asking me about this coat. Is it the pattern, the bright lining, the texture, or all of this together… it sure catches your attention.  I am a sucker for a good animal print myself, so while browsing the cool online shop Springstof, this Bobo Choses had to be mine. Since I am quite a petite mama, I figured the biggest girls’size should fit me, and what do you know, it is perfect! I LOVE it!

Ik krijg voortdurend vragen over mijn jas. Hij heeft een mooie snit, een felgekleurde voering, een zacht aanvoelen…kortom, hij valt op. Ik hou van een mooie dierenprint, en toen ik grasduinde in de coole online shop Springstof, moest ik deze Bobo Choses hebben. Ik ben vrij ‘petite’, dus dacht dat de grootste meisjesmaat mij wel zou passen. En inderdaad, als gegoten! Lekker warm, cool en hip voor meisjes, maar ook voor mama’s.

IMG_9665_resizeIMG_9664_resizeIMG_9662_resizeIMG_9670_resizeIMG_9667_resizeIMG_9663_resize

 

Credits —

Bobo Choses coat Springstofwhite shirt ZaraSeven for all mankind jeans

Styling & Photography —

Liesbet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. Geweldig! Is dit de 10-11j dan? Ook ik ben een mama in petite uitvoering, dus ik kijk niet alleen uit naar de modetips voor onze kleintjes. Helemaal fan van wat deze blog uitstraalt!

  2. Elisabeth Brookes 06/11/2014 at 20:38

    Mooie foto’s

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *