Liesbet | Girly who loves reading books

Since I am home from work now, being VERY pregnant and all, my girl is with me almost all the time. She follows me around the house like a little duck follows her mama. So when I am upstairs, collecting laundry, cleaning, tidying and ‘nesting’, she ‘helps’ (read: makes messes!) quite a lot. So I put her in her little bed with a bunch of books. She adores reading, and I can get some work done -win, win, right?! Lately, I am loving unique brands of clothes, that focus on high quality materials and practical designs, like this outfit from Poppy & Hester. Original prints, organic European fabrics and the most adorable knitwear…I am a fan.

 

Omdat ik al op ‘bevallingsverlof’ ben -want hoogzwanger, ha!- is ons meisje bijna elke dag bij mij. Ze volgt me rond het huis zoals een eendje haar mama. Wanneer ik boven de was verzamel, een beetje opruim en poets, ‘helpt’  ze me graag (lees: maakt ze erg veel rommel!). Daarom zet ik haar soms in haar bedje met een hoopje boeken. Ze houdt van lezen en vindt het dan allemaal best…en ik krijg een beetje werk gedaan – win, win, niet waar?! De laatste tijd hou ik meer en meer van iets onbekendere, maar meer unieke merken, die focussen op materialen van hoge kwaliteit en praktische ontwerpen, zoals deze outfit van Poppy & Hester. Dit merkje biedt unieke prints, biologische en Europese stoffen en het zachtste breigoed, …ik ben fan.

Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag

Credits —

Poppy and Hester

Luck print from Monominiprints

Dream big, little one by Catita Illustrations

Photos —

Liesbet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *