Liesbet | Miracle oil and a GIVEAWAY

mama, blog, mwordmag, argan, arganolie, huid

Ik heb een heel droge huid, vooral aan mijn benen. Mijn huid is daar erg gevoelig en jeukt vreselijk, vooral in de winter. Toen ik mijn collega Malika er ooit over sprak, had ze de oplossing voor mij: 100% zuivere, biologische argan-olie. Ze bracht die mee uit Marokko. Ondertussen heeft ze een eigen bedrijf rond deze wonderolie opgestart: ‘Mijn Argan’. Dit “vloeibare Marokkaanse goud” heeft een weldadige werking op onze huid, ons haar en onze nagels. Als één van de enige verdelers van arganolie in België, behaalde Malika het “100% bio certificaat”. Heel goed bezig, mijn collegaatje! Al haar producten zijn te bestellen via de Facebookpagina van Mijn Argan of via de website. Met moederdag in aantocht, leek het me fijn om samen met Malika een GIVEAWAY te organiseren.

Wat kan je winnen? 1 flesje 100% zuivere arganolie, 1 hamam scrubhandschoen en 1 stuk zeep op basis van argan en appelsienenextract. 

Meespelen is simpel …

Like de Facebookpagina’s van Mijn Argan en Mwordmag

Tag in de commentaren 2 personen (die volgens jou ook blij zouden zijn met dit pakketje)

Je kan ook meespelen op Instagram of commenten op deze blogpost.

Voila! De winnaar wordt eind deze week bekend gemaakt. Succes!

 

mama, blog, mwordmag, argan, arganolie, huid mama, blog, mwordmag, argan, arganolie, huid mama, blog, mwordmag, argan, arganolie, huid mama, blog, mwordmag, argan, arganolie, huid mama, blog, mwordmag, argan, arganolie, huid mama, blog, mwordmag, argan, arganolie, huid

Photos —

Liesbet

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Ik heb ook zo’n gevoelige huid, vooral in de winter, dus ik doe graag mee.

  2. Het is een super product! Altijd leuk om te winnen!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *