Liesbet | Style the bump with Fragile

25 weeks ahead in this pregnancy, the belly is getting bigger and bigger. I am always trying to stay elegant and a bit stylish, even with a growing bump.  Thanks to Fragile, I found this cute dress that I can either dress up or down. For this shoot, I’ve paired it with my fav sneakers, but it would look lovely with a nice black heel too! I adore it.

25 weken ver in deze zwangerschap groeit mijn buik al enorm. Ondanks de buik, probeer ik me toch nog een beetje elegant en stijlvol te kleden. Dankzij Fragile vond ik dit tof jurkje, dat ik zowel overdag als s’avonds kan dragen. Hier combineer ik het met mijn favoriete sneakers, maar met een mooie zwarte hak eronder, is het ideaal voor een etentje of avondje uit. Een van mijn lievelingsstukken!

Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag Mwordmag MwordmagCredits —

Fragile dress

Misoui bag

Photos —

Liesbet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Valerie Beirnaert 09/09/2015 at 13:19

    Amai, je ziet er echt top uit! Very BCBG 😉 !! Hihi, Ik zou er direct ook weer zin in krijgen!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *