Liesbet | Styling the bump…and the stroller

Once I was 14 weeks in this pregnancy, my pants didn’t fit, and tees became too short, so I started looking for cool maternity wear. I don’t like the fact that ‘maternity’ wear is limited to pregnant bodies, so I looked for pieces that will last way beyond my pregnancy, like this fab kimono style cardigan from Fragile. I wear it all the time, since the fabric is supersoft and comfortable.  Styling my bump is not the only important issue. As a growing, ‘big’ family ‘on the go’, we were also on the lookout for ways that would make our daily life out and about easier. Bugaboo upgraded their wheeled board and we were more than happy to already give it a first try-out. My boys love the fact that they can choose to sit or stand on the board. And riding it is like an adventure for them. Soon, when baby n°4 has arrived, it will be little sister that is using it!

 

Vanaf het moment dat ik 14 weken ver was in deze zwangerschap, pasten mijn broeken niet meer en werden mijn t-shirts te kort. Daarom begon ik te zoeken naar coole zwangerschapsmode. Normaal gezien ben ik niet zo’n fan van ‘zwangerschaps’-mode, omdat die vaak beperkt is tot zwangere lichamen. Maar ik zocht (en vond!) mooie stuks bij Fragile die ik zowel tijdens als na de zwangerschap zal kunnen dragen…zoals deze prachtige kimono. Ik draag hem continu, want hij is zacht en comfortabel. En niet alleen mijn buik moet ‘gerestyled’ worden! Omdat we een groeiend gezin ‘on the go’ zijn, zocht ik ook naar manieren die ons dagelijkse leven wat makkelijker en aangenamer zouden maken. Bugaboo lanceert binnenkort het Bugaboo Comfort Wheeled Board, hun vernieuwde meerijdplankje waarop je kindje ook kan gaan zitten en dat je flexibel kan positioneren. Wij testten dit nieuwe plankje maar al te graag uit. Mijn jongens vinden het helemaal geweldig! Voor hen is het plankje een avontuur op zich. Binnenkort, als baby n°4 er is, dan zal het kleine zus zijn, die op het plankje mag!

IMG_5843IMG_5879-2 IMG_5886 IMG_5845 IMG_5844 IMG_5887IMG_5914 IMG_5888IMG_5915

Credits–

Fragile Kimono-style cardi

Jeans and tee from H&M

Bugaboo donkey stroller and Bugaboo Comfort Wheeled Board

Götti sunglasses

Velvelt Parsnips necklace

Photos–

Liesbet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

  1. Wauw,dat buikje begint mooi vorm te krijgen !

  2. That’s a gorgeous outfit! So simple and comfy and yet very classy!I love the kimono!

  3. Hallo Liesbet, een klein vraagje omtrent de Bugaboo Donkey. Ik twijfel om deze aan te schaffen voor mijn kids, ik heb twee zonen van 4 en bijna 2 jaar en sluit een derde a priori niet uit. Aangezien ik lees dat jij je jongste al op het plankje zou zetten eens de 4e er is, vraag ik me af of deze aanschaf voor mij dan niet ruim te laat is…Graag je advies. Alvast enorm bedankt!

    • Hey Uschi,
      dank voor je comment en sorry voor de late reactie! Ik ben helemaal zot op de donkey, het is echt een onmisbare buggy geweest in ons gezin (en nog steeds!). Als je een derde niet uitsluit en de kleinste nog maar 2 jaar is, denk ik wel dat je geniet zou hebben van je donkey. Ik zal je mailen met nog een ideetje x

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *