Liesbet | Terug aan het werk met Duifhuizen tassen en koffers

mwordmag mama blog, duifhuizen tassen en koffers

Op 1 september starten wij, zoals iedereen, het nieuwe schooljaar. Ik als leerkracht voor de klas, de 3 oudste kindjes achter de schoolbanken, en de kleinste op de crèche. Daarom dacht ik me toch al voor te bereiden. Gezien ik dit schooljaar het goede voornemen heb om meer met de fiets te rijden, leek het me handig een rugzak mee te nemen om al mijn spullen in op te bergen. De kleinste gaat mee op de fiets, dus zij heeft ook een handig rugzakje nodig. Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik enkele mooie exemplaren uitkiezen. Het Zweedse merk Fjallraven is altijd een van mijn favorieten geweest. Het Kanken model is namelijk speciaal ontworpen om rugproblemen bij schoolgaande kinderen te vermijden. Ik vond het tof om voor haar en mij dezelfde te bestellen,  maar dan een mini-formaat voor de baby, superschattig! Ondertussen verzamelde ik al wat reservekleding, haar popje en buitenspeel-schoentjes voor de crèche en nieuw cursusmateriaal voor mezelf. Alles in onze Kanken rugzakken en we zijn er klaar voor!

bljnjxP1REC1mzY8q1w84g_thumb_9b00 mwordmag mama blog, duifhuizen tassen en koffers mwordmag mama blog, duifhuizen tassen en koffers mwordmag mama blog, duifhuizen tassen en koffers mwordmag mama blog, duifhuizen tassen en koffers mwordmag mama blog, duifhuizen tassen en koffers mwordmag mama blog, duifhuizen tassen en koffers mwordmag mama blog, duifhuizen tassen en koffers mwordmag mama blog, duifhuizen tassen en koffers

Foto’s —

Liesbet

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *