Liesbet | Thirty-something & tired skin

mama blog mwordmag, newa, testing, wrinkles, rimpels, mama life

As I grow older (let’s say I am on the wrong side of 35, ha!), I notice my skin having a rough time. I am sure the sleep deprivation has something to do with that. I really can not remember when I have slept through the night without waking up once, because…you know, 4 kids. Anyways, I know someday sleep will restore…but my skin is another question. When I heard of Newa, I had to try it. Seeing all these┬álovely reviews made me curious. Newa uses 3Deep technology to stimulate natural collagen production under the skin, so wrinkles become less visible and skin looks more radiant. After a few weeks, I think my skin looks better indeed…now I need something to tackle the bags under my eyes :)!

 

Met het ouder worden (laten we zeggen dat ik aan de verkeerde kant van de 35 zit, ha!), merk ik dat mijn huid het lastig heeft. Slaaptekort zal er zeker iets mee te maken hebben. Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik nog eens een hele nacht heb doorgeslapen. Want, je weet wel…4 kids. Hoe dan ook…ooit komt dat wel goed, die slaap. Mijn huid, daarentegen, dat is een andere kwestie. Toen ik hoorde van Newa, wou ik het heel graag proberen. Die positieve reviews maakten me nieuwsgierig. Met de technologie 3DEEP stimuleert Newa┬áde natuurlijke collageenproductie onder de opperhuid. Rimpels worden minder zichtbaar en de huid ziet er jonger uit. Na enkele weken denk ik inderdaad dat mijn huid er beter uitziet…nu nog iets vinden om mijn wallen aan te pakken ;)!

 

mama blog mwordmag, newa, testing, wrinkles, rimpels, mama life mama blog mwordmag, newa, testing, wrinkles, rimpels, mama life mama blog mwordmag, newa, testing, wrinkles, rimpels, mama life mama blog mwordmag, newa, testing, wrinkles, rimpels, mama lifemama blog mwordmag, newa, testing, wrinkles, rimpels, mama life

Photos —

Liesbet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *