Liesbeth’s touch

Net als ik elke vrouw wil ik er op elk moment stralend uitzien. Ik heb mijn eigen sobere stijl, ik ben fan van sterke eenvoudige silhouetten in basic kleuren die ik aanvul met wat eyecatchers.
Hoewel ik me comfortabel voel over én in mijn kleding merk ik toch elk jaar opnieuw dat bij de overgang van winter naar lente er een zekere onrust in mij naar boven komt.
Met het verdwijnen van de donkere dagen en ontspringen van groen en kleur in de natuur wil ik met de grove borstel doorheen mijn kleerkast. Elk jaar opnieuw doe ik dit ook, ik vul zakken en zakken met rokken die er in mijn hoofd geweldig uitzagen maar in werkelijkheid toch niets doen voor mijn achterste, verwassen shirts, jurken waar ik me plots te oud voor voel, broeken waarin ik me een oma waan. Maar elk jaar opnieuw sluipen er langzaam maar zeker doorheen de ups and downs van het leven nieuwe stuks in die kleerkast van mij. Stuks waar ik toch niet zo goed over nadacht en me te snel liet toe verleiden. Dus besloot ik enkel weken geleden in te gaan op de vraag van Liesbeth Diels -getalenteerd styliste en de vrouw achter Lillirooz- namelijk of ik interesse had in een stylingsessie bij haar thuis. Tijdens zo een sessie die plaats vindt op haar loft, tevens het huis waar ze met haar gezin in woont, geeft ze jou een persoonlijk advies aangepast aan jouw stijl en jouw lijf ( rekening houdend met jouw pluspunten en de zaken die je liever verdoezeld). Zo kwam ik bij haar toe met een zak gevuld met kledij en uiterlijkheden van mezelf waar ik onzeker over was. Bij de start van de sessie polst Liesbeth naar je stijl, hoe je graag voor de dag wil komen, van welke merk je houdt. Na dat korte gesprekje ga je samen aan de slag. Ze bekijkt de stuks die je meebrengt kritisch en maakt er enkele combinaties mee. In mijn geval luidde het verdikt, voor de ene jeans was ik inderdaad zoals ik al aanvoelde, toch een beetje te oud, de zwarte broek bleek te groot gekocht en de palazzo jeans bleek een onverwachte voltreffer. Liesbeth toonde me hoe ik voor mezelf een taille kan creëren en hoe ik mijn onzekerheden kan verdoezelen. Ik ben buiten gegaan met nieuwe inzichten, een grote dosis zelfvertrouwen en  twee fijne aankopen uit haar POP-UP shop, aankopen- die niet gaan eindigen in een zak ergens volgend jaar-.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *