M Word Mag | DE DESIGN FABRIEK

Samen met Kevin en Ysaure van Sizable (zij zullen hier ook stand met hun geweldige mannen ondergoed vervaardigd uit ultra zachte bamboo en bieden iedereen die hen gesteund heeft met de crowdfunding een glaasje cava aan) organiseert Isabel de eerste editie van De Design Fabriek.

Laat je verrassen door de vele pop-up stores op een unieke locatie te Vilvoorde! In de oude opnamestudio van de kruitfabriek zullen op 15 mei een 40-tal designers hun producten aan het publiek tentoonstellen. Tussen het shoppen en ontdekken door kan je genieten van verschillende eet –en drankstandjes, vergezeld van een streepje muziek.
De DESIGN fabriek

Op vrijdag 15 mei (de dag na O.H. Hemelvaart) zal vanaf 16u de kruitfabriek worden omgetoverd tot een heuse pop-up store, met nadruk op jonge Belgische designers. Laat je verrassen door de vele pop-up stores op een unieke locatie te Vilvoorde! Meer dan 40 creatieve zielen zullen hun producten die dag te verkopen in de oude opnamestudio van de kruitfabriek in beide zalen, die alles tezamen meer dan 1000 m2 groot zijn.
De bedoeling is om verschillende exposanten te bundelen die mode –en designartikelen verkopen, maar ook leuke accessoires en hebbedingetjes zullen zeker niet ontbreken.

Een greep uit de activiteiten van deelnemende bedrijven zijn:
-Handgemaakte handtassen en juwelen
-Mannen, vrouwen, kinderkledij
-Handgemaakte lakens, kussens
-Interieur hebbedingetjes en posters
-Luxe lichaamsverzorging
-Granola en quinoa ontbijtgranen
-Gezellige tapa’s eetstand en oosterse specialiteiten
-Wijndegustatie

Verder voorzien we enkele eetstandjes en een open bar, vergezeld van een streepje muziek (DJ begint om 19u)
Neem een kijkje op de Facebook pagina en bevestig je aanwezigheid HIER.
Hopelijk tot dan!

11082198_454101981408229_2434918046353292157_o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Ziet er geweldig uit (buiten dat glaasje cava, tijdens een dracht wordt het sowieso afgeraden en het wekt op dit moment ook aversie op. kan niet wacht tot ik weer kan genieten van alcohol). Anyway, helaas kan ik er niet bij zijn, maar toch veel succes. Als ik op jullie blog en instagram’s mag afgaan, zal de fabriek gevuld zijn met top design.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Anti SPAM: Los op: *